Gorillaz Sound System DJ SET u Zagrebu

17.10.2014 / Zagreb / klub Močvara 

b_380_0_16777215_00_images_archive_gss_zagrzeb_house.jpg

PETAK 17.10. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 0 KN

Povodom otvorenja nove trgovine "House" u Zagrebu, u Močvaru dolaze Gorillaz Sound System DJ SET!

GORILLAZ SOUND SYSTEM DJ SET (Velika Britanija)
http://www.gorillazsoundsystem.com/
http://www.facebook.com/GSSofficial
http://www.twitter.com/gss
http://www.youtube.com/gorillazsoundsystem
http://www.mixcloud.com/gss/
https://soundcloud.com/gorillaz-sound-system/

Gorillaz Sound System četveročlani je sastav koji izvodi svjetske uspješnice Gorillaza, poput "Clint Eastwood" ili "Feel Good Inc", popraćene predimenzioniranim projekcijama koje su do sada pokupile mnogobrojne nagrade. Sastav čine DJ, perkusionist, bubnjar i vizualni direktor koji je zadužen za impresivne animacije.

Za Gorillaz sigurno svi znate. To je najpopularniji virtualni bend, osnovan 1998. godine. Od tada pa sve do danas, Gorillaz su objavili nekoliko albuma i desetak singlova zajedno s zapanjujućim videima i ostatkom svog prepoznatljivog vizualnog identiteta te osvojili mnogobrojne glazbene nagrade kao npr. MTV-jevu glazbenu nagradu za Najbolji bend u 2008. godini.

U Zagrebu će ih predstavljati Remi Kabaka, često nazivan modernim fenomenom iz Londona čije su perkusionističke vještine raznolike poput umjetnika s kojima je surađivao. Remi je perkusionist u bendu Gorillaz čiji glas krasi lika poznatog u virtualnom svijetu kao Russell Hobbs, član je benda legendarnog Bobby-ja Womacka te je ujedno i osnivač Gorillaz Sound System DJ projekta s kojim je, trenutno, na turneji.

CFSN DJ'S (Zagreb)
https://www.facebook.com/cfsn.org
https://twitter.com/cfsn
https://www.youtube.com/user/Illectricity
https://soundcloud.com/cfsn
http://www.mixcloud.com/CFSN/

Uz Gorillaz Sound System, u klubu Močvara nastupat će i predstavnici CFSN kolektiva, Funk Guru i Phillipe dok će tijekom otvorenja novog "House" dućana unutar samog dućana glazbu selektirati DJ Itch. CFSN je jedan od najdugovječnijih zagrebačkih kolektiva koji na sceni djeluje kao Udruga za promicanje audio-vizualnih umjetnosti, zaslužna za projekte kao što su CFSN DJs, Illectricity festival te Maskenbass.

Funk Guru i Phillipe, koji su u Močvari zaduženi za otvaranje i zatvaranje večeri, te DJ Itch kroz projekt CFSN DJs proputovali su skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupili na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te na mnogim drugim.


HOUSE
http://www.house.pl/
http://www.facebook.com/house.clothing

Besplatan upad!

Ulaznice za Gorillaz Sound System DJ set bit će besplatne, a sve informacije o njihovom preuzimanju te kakva vas sve iznenađenja očekuju na otvaranju "House" dućana i na partiju otvorenja u klubu Močvara saznat ćete uskoro!